BOLI ME K*RAC SA KIM ĆEŠ DA FLERTUJEŠ: Luna HISTERISALA Marku, neće da bude JADNICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLI ME K*RAC SA KIM ĆEŠ DA FLERTUJEŠ: Luna HISTERISALA Marku, neće da bude JADNICA!

Miljković odbija da joj se pravda!

Blogerka Luna Đogani je celog dana neraspoložena zbog sinoćnog flertovanja Marka Miljkovića sa drugim zadrugarkama. Ona mu je zbog ovoga pridikovala, a on nije birao reči kojima će joj uzvratiti, te je rekao nešto što je nju povredilo te je zaplakala.

- Ja tebe nikad ne bih izdala u životu. Izdao si me kao g*vno zbog gluposti. Izdao si me kao dečko. Znaš da ću da imam problem zbog toga. Nemam poverenja u tebe - govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Luna plačljivim glasom.

- Nemaš poštovanja! Imaš ljubomoru, posesivnost, ono što ja ne volim - drsko joj je odgovorio Marko.

- Boli me k*rac sa kim ćeš ti da se gledaš i sa kim flertuješ. Ja nikada nisam bila ljubomorna - odbrusila mu je Đoganijeva.

- Sa kim sam ja to sinoć flertovao? Stalno mi praviš da ja flertujem sa nekim. Sa Stanijom Dobrojević, sa kim? - rekao je besno Marko.

Marko je negirao sve Lunine izjave i govorio joj njeni izlivi ljubomore i te kako smetaju i da to neće da trpi.

NAUČIŠ JEDNOM RUKOM SVAŠTA DA RADIŠ! Dea otvoreno o životu posle NESREĆE, suzama, podršci... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.