BOLI JE UVO! Dok Luna plače u Zadruzi Anabela se PROVODI! (FOTO)

Izvor: Svet, 01.Maj.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLI JE UVO! Dok Luna plače u Zadruzi Anabela se PROVODI! (FOTO)

Blogerka Luna Đogani poslednjih dana nije baš najbolje. Nakon što je u “Zadrugu” stigla vest da je preminuo otac Kije Kockar njen suprug Slobodan Radanović, Lunin ljubavnik, provodio je vreme sa suprugom, a vezu sa blogerkom stavio na pauzu.

Zbog novonostale situacije Luna je plakala neprestano, čak je i povraćala, i došla je sebi tek kada se Slobodan čuo sa majkom Draginjom, koja ga je posavetovala da se pomiri sa Lunom, što je odmah i uradio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> I dok Luna prolazi kroz teške trenutke njena majka Anabela rešila je sebi da da oduška, jer, verovatno, nije mogla više da gleda ćerku kako pati. Izašla je u provod sa prijateljicama, među kojima se našla i Milena, bivša devojka Gagija Đoganija, Anabelinog bivšeg muža, koja je densera u medijima optužila da je nad njom vršio fizičko nasilje.


#girls 💥
A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Apr 30, 2018 at 3:39pm PDT


SvetSvet
The post BOLI JE UVO! Dok Luna plače u Zadruzi Anabela se PROVODI! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ŽIVOT KIJE KOCKAR PUN BOLA: Teška operacija, Slobina prevara, smrt oca koja ju je dotukla, a sada ju je IZDAO I ON

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018

Kija Kockar sve vreme u "Zadruzi" plače od kako je saznala da je njen otac Miloš Kockar preminuo nakon teške bolesti. Ovo je samo jedna u nizu nesreća koja je pogodila ovu mladu ženu...Prevara pred svima..Sloba Radanović je ušao u "Zadrugu" kao oženjen čovek, a onda se zaljubio u Lunu Đogani....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.