BOBAN RAJOVIĆ KUPIO KUĆU OD 300.000 EVRA!

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBAN RAJOVIĆ KUPIO KUĆU OD 300.000 EVRA!

Ima se, može se. Folk pevač Boban Rajović skućio se u elitnom delu beogradskog naselja Bežanijska kosa.

Ima se, može se.

Folk pevač Boban Rajović skućio se u elitnom delu beogradskog naselja Bežanijska kosa.

Piroman je nedavno od Dragane Mirković za 300.000 evra pazario kuću od 300 kvadrata na tri nivoa, u kojoj će živeti s porodicom.

- Boban sada renovira kuću po svom ukusu i planira da uloži još sto hiljada evra kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je kompletno opremio. Može mu se, jer radi više od većine kolega, a njegovi honorari su se znatno povećali - govori dobro obavešten izvor.

I sam pevač je nedeljniku Skandal potvrdio da je sa suprugom i troje dece u novoj kući.

- Kupio sam kuću od Dragane Mirković. Sav novac koji sam zaradio u poslednje vreme uložio sam da se skućim - naglasio je zadovoljno Piroman.

(Z. R)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde ima tu i preleva: Boban Rajović upio kuću od 300.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jun.2011

Folk pevač Boban Rajović skućio se u elitnom delu beogradskog naselja Bežanijska kosa. Piroman je nedavno od Dragane Mirković za 300.000 evra pazario kuću od 300 kvadrata na tri nivoa, u kojoj će živeti s porodicom. - Boban sada renovira kuću po svom ukusu i planira da uloži još sto hiljada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.