BIVŠI MI JE TRI DANA PRETIO SAMOUBISTVOM! Prva izjava Aleksandre Mladenović nakon odlaska u policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 01:11

BIVŠI MI JE TRI DANA PRETIO SAMOUBISTVOM! Prva izjava Aleksandre Mladenović nakon odlaska u policiju

"Bili smo zajedno dva meseca", istakla je ona

Pevačica Aleksandra Mladenović prošla je kroz pravi pakao zbog bivšeg dečka. Kako je istakla, on joj je pretio tri dana da će izvršiti samoubistvo.

- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće - započela je pevačica. Ona je potom otkrila i detalje njihove veze.

- Bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave! Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga i pio je neke tablete, imao je pištolj kod sebe, hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima - rekla je ona. Aleksandra se nakon svega plaši za svoju bezbednost.

- Loše se osećam, on je veoma nestabilan psihički. Sada se plašim za svoju bezbednost. Ne znam šta je u stanju da uradi u besu - zaključila je Aleksandra za Informer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.