BILA U VELIKOJ LJUBAVI sa Lukom Racom, onda je usledio raskid, A SADA ČEKA BEBU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 19:51

BILA U VELIKOJ LJUBAVI sa Lukom Racom, onda je usledio raskid, A SADA ČEKA BEBU! (FOTO)

Pokušao je sve da sakrije od očiju javnosti.

Ljubavni život glumca Luke Raca bio je izuzetno turbulentan, iako ga je on krio od očiju javnosti.

Trenutno je u skladnoj vezi sa glumicom, koleginicom Ninom Mrđom, a pre toga je ljubio devojku koja se nije bavila istim poslom kao i on.

Luka Raco, bio je u vezi sa Vanjom Marković, iako su davali sve od sebe da do raskida ne dođe, na kraju je sve okončano, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Vanja je po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanimanju arhitetka, i jedno i drugo su voleli i vole putovanja, te su često putovali, a slike delili na društvenim mrežama.

Međutim, onda su obrisali sve zajedničke slike, i time stavili do znanja da je došlo do kraha ljubavi. Oni su se i upoznali preko društvenih mreža, a više od deset godina su se pratili na istim, što je sam glumac jednom prilikom i ispričao.

- Oko desetak godina smo se poznavali, ali reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano, gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje - rekao je Luka.

Dok Luka uživa u skladnoj ljubavi sa glumicom, Vanja često na društvenim mrežama podeli fotografije sa svojim partnerom, sa kojim često putuje i obilazi različite destinacije.

Nedavno je objavila da je i u drugom stanju, te su se u komentarima nizale brojne čestitke,a vest je podelila na nalogu na društvenim mrežama, upravo za svoj rođendan.

A post shared by Вања Марковић (@vanja.markovic)

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.