BILA SAM SA OSAM PEVAČICA U VEZI! Nejla priznala sve o vatrenim susretima sa devojkama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 03:31

"BILA SAM SA OSAM PEVAČICA U VEZI!" Nejla priznala sve o vatrenim susretima sa devojkama!

Nije želela da ih imenuje!

Večeras tokom emisije "Vruća stolica" biće pokrenute najaktuelnije teme u vili "Parova". U luksuznu vilu ušao je i novinar portala Srbija Danas koji će učesnicima postavljati pitanja o gorućim temama u rijalitiju.

Novinar portala Srbija Danas imao je spremno pitanje za Nejlu Mehanović, a odnosilo se na njene ljubavne afere sa pevačicama.

- Priča se da si imala aferu sa pevačicom u Bosni, kada si je vozila od aerodroma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do kluba u kom je nastupala... Da si tom prilikom malo popila, a onda ste se prepustile strastima. Da li je to istina? - glasilo je naše pitanje

- Ja ne pijem - rekla je Nejla, što je izazvalo smeh u vili.

- Što se tiče pevačica, ne poznajem ih mnogo, recimo njih osam. Koja je bila u pitanju? - rekla je Nejla

- Osam pevačica si startovala? - upitao je novinar

- Nisam samo startovala, bile smo u vezi - odgovorila je Nejla.

- Hoćeš da nam nabrojiš kojih osam i koja je bila najvatrenija? - pitao je novinar portala Srbija Danas.

- Ne bih da ih imenujem. Sve su moje drugarice vatrene, a tek devojke sa kojima sam bila u vezi. Najstarija devojka je imala 34 godine, a najmlađa je bila mlađa od mene deset godina - odgovorila je Nejla.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.