BIĆE ROMANTIKE U 2017: Hari Mata Hari stiže u Beograd i Novi Sad! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIĆE ROMANTIKE U 2017: "Hari Mata Hari" stiže u Beograd i Novi Sad! (VIDEO)

U pitanju su "čuveni" koncertni datumi...

Grupa "Hari Mata Hari" održaće koncerte u Novom Sadu 14. februara, na Dan zaljubljenih (dvorana SPENS), i u Beogradu, 8. marta u Sava centru.

Bend će na ovim nastupima, uz brojne, dobro znane stare hitove, promovisati i pesme sa izuzetno uspešnog, aktuelnog albuma "Ćilim", sa kog su se izdvojile naslovna pesma i numera "Staromodan tip", kao i balada sa Jelenom Tomašević "Nema ljubavi". Uskoro se očekuje i spot za duetsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pesmu "Još me plašiš" koju je Hari Varešanović otpevao sa Elenom Risteskom.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu mogu se kupiti na prodajnim mestima Gigstix, Eventim i na blagajni SPENS-a po sledećim  cenama: 1.200,1.500 i 1.700 dinara.

Za koncert u Beogradu ulaznice se mogu nabaviti na prodajnim mestima: Eventim, Gigstix, Ticketline i blagajna Sava centra. Cene ulaznica: 1.500, 1.900, 2.200 i 2.500 dinara.

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.