BELE RADE! Jelena Broćić krila je da se RAZVELA, povukla se sa scene, a danas izgleda DA TI PAMET STANE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELE RADE! Jelena Broćić krila je da se RAZVELA, povukla se sa scene, a danas izgleda DA TI PAMET STANE! (FOTO)

Svoju karijeru nikada nije zasnivala na skandalima!

Pevačica Jelena Broćić devedesetih je otpevala pesmu "Bele rade", koja je i danas veoma slušana, a pamtimo i još jedan "cvetni" hit - "Ko ostavlja ruže".

Ova skromna folkerka iz Čačka bez mnogo skandala krčila je muzički put, a onda je usledio šok za javnost kada je objavila da se posle devet godina razvela.

Sa bivšim suprugom je ostala u odličnim odnosima zbog njihovog sina Vasilija, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sada slažu bolje nego kada su bili u braku.

A post shared by Jelena Brocic (@jelena.brocic) on Aug 8, 2019 at 11:36am PDT

- Ni kada sam se udavala nisam to delila sa javnošću, pa neću da delim ni priču o razvodu. Uvek sam svoj privatni život držala po strani i najvažnije mi je da zaštitim sina Vasilija. Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku - rekla je jednom Jelena za medije, i to je bilo sve što je komentarisala o krahu braka. Gotovo da se potpuno povukla sa scene, te se posvetila nasledniku.

A post shared by Jelena Brocic (@jelena.brocic) on Jul 12, 2019 at 9:47am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.