BAŠ MU JE TEŠKO: NAKON RASKIDA sa Lunom, Marko Miljković proveo noć u LUKSUZNOM SPA APARTMANU? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ MU JE TEŠKO: NAKON RASKIDA sa Lunom, Marko Miljković proveo noć u LUKSUZNOM SPA APARTMANU? (FOTO)

Ne gubi vreme!

Vest o raskidu najpopularnijeg para Lune Đogani i Marka Miljkovića, ne jenjava. Mnogi njihovi fanovi su podeljeni, ali mnogi isto tako veruju da će se par pomiriti i da je ovo samo faza.

Međutim, Miljković je veoma aktivan, kako na društvenoj mreži, tako i privatno, pa je objavio stori na kojem se on nalazi u luksuznom spa apartmanu i to podelio sa svojim pratiocima na instagramu.

On je snimio ceo apartman sa sve romantičnim bračnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krevetom, na kojem se nalazi peškir u obliku srca, kako bi dočarao atmosferu.

Po tome možemo zaključiti da baš ne gubi vreme pateći za pobednicom "Zadruge 2", a čisto sumnjamo da je u ovakvom apartmanu bio sam.

Sa kim je bio i da li je možda samo reklamirao apartman, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.