BACIO SE U PROMET: Dejan Dragojević javno traži novu devojku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 13:26

BACIO SE U PROMET: Dejan Dragojević javno traži novu devojku! (FOTO)

Prevazišao sebe ovim postupkom

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, javno je ostavio svoju već sada bivšu devojku Aleksandru Nikolić nakon ulaska Filips Cara i aktuelnu sezonu rijalitija.

Dejan joj je zamerio sve veću prisnost sa svojim bivšim dečkom, a kako je rekao, nije mogao da se nosi sa teretom neverstva jer je to već proživeo u prethodnoj sezoni "Zadruge", kada ga je supruga, Dalila Dragojević, prevarila sa tim istim Filipom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Carem, a zatim i ostavila.

Dejan nije u početku želeo da se oglašava na temu odnosa Aleksandre i Cara jer kako je navodio to poglavlje života je za njega završeno, ali je gostujući u jednoj emisiji otkrio kako vuče traume iz prošlost zbog prevare i da je ova celokupna situacija samo dodatno uticala na njegovo psihičko stanje, te da često dobija anksiozne napade. On je tada takođe izjavio da jedino njegov rođeni brat, David Dragojević može da mu pomogne da prebrodi težak period života i da se trudi da svu negativnu energiju izbaci u teretani.

Da Dejan ne časi ni čas anakon raskida, svedoči i neočekivani potez mladog Novosađanina.

Instagram nalog i Jujtjub mu očigledno nisu bili dovoljni pa je napravio i profil na najpoznatijoj platformi za upoznavanje ljudi, Tinderu.

- Na svim sam društvenim mrežama, pa i ovde - napisao je Dejan u opisu svog profila na pomenutoj aplikaciji.

On je takođe naveo da ga zanimaju sport, kuvanje, skijanje, da voli gledati komedije i slobodno vreme provoditi u prirodi.

Dragojević je poznat svima po svojim šalama, pa je tako iskoristio priliku i sada i naveo kako ima decu i ne želi ih više.

Pored kratke biografije u kojoj je naveo svoje godine, mesto odakle je, interesovanja i hobije, Dejan nije mogao, a da ne pomene "Zadrugu", koja je, svedočili smo svi, bila velika prekrtenica, u njegovom životu, a i škola.

Da li će Dejan ovaj put imati sreće i pronaći ljubav svog života, ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.