Andrija Milošević: Čuvam sećanje na Marinka

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Milošević: Čuvam sećanje na Marinka

U protekloj godini Andrija Milošević  izgubio je mnoge kolege, a najteže mu je pao gubitak velikog prijatelja Marinka Madžgalja.
“Treba čuvati sećanje i treba se sa osmehom na licu sećati dragih ljudi. Sve nas to čeka. Meni je samo žao što je neke ljude to prerano stiglo, ali ni mi ne znamo šta će nam se dogoditi. Treba široko prigrliti život i čekati smrt koja će vas zadesiti kad tad”, rekao je Andrija za emisiju “Premijera”.
Praznike je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << proveo sa prijateljima, a sada se nakon kratkog odmora vraća poslovnim obavezama.
“Gledaocima ću poželeti srećan Božić i da ljube bližnjeg svog, i ja ću da ljubim bližnjeg svog, svi ćemo da ljubimo svoje bližnje i biće nam lepše i bolje”, rekao je Andrija.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.