Andreja Pejić u problemu! Nakon promene POLA, optužena za SE*SUALNO uznemiravanje!

Izvor: Svet, 21.Feb.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić u problemu! Nakon promene POLA, optužena za SE*SUALNO uznemiravanje!

Andreja Pejić: Nekadašnja izbeglica iz Tuzle, danas uživa u glamuru! Nakon što se podvrgla operaciji promene pola, Andreja Pejić postala je jedna od najangažovanijih transrodnih manekenki na svetu. Zahvaljujući poziciji koju je svojim radom i talentom stekla, muza dizajnera Žan-Pola Gotjea, danas uživa u izobilju, glamuroznim proslavama i raskošnim putovanjima. Vodeća uloga u manekenstvu, međutim, donela joj je i brojne neprijatelje koji su je protekle nedelje lažno optužili za seksualno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uznemiravanje.
Andreja Pejić: “Ja sam heteroseksualna žena i žene me ne privlače!” – Ono što se dogodilo pre neki dan mislila sam da u životu svom neću doživeti. Optužena sam da sam seksualno zlostavljala jednu ženu. U bilo kojoj drugoj situaciji, bilo kog drugog dana, smejala bih se ovoj blesavoj, čudnoj šali. Međutim, živimo u društvu gde svako na svakoga može da uperi prstom i preko medija ga optuži za uznemiravanje, uništi mu život i karijeru, što, priznaćete, već nije za šalu. Svi koji me poznaju, znaju da se predstavljam kao heteroseksualna žena. Pripadnice lepšeg pola nikada me nisu privlačile i nikada u tom smislu nisam imala želju da eksperimentišem. Da je situacija bila drugačija, ne bih operacijom promenila pol niti bih uzimala hormone koji su moj libido smanjili ispod proseka obične žene – napisala je u okviru svoje objave na “Instagramu” Andreja Pejić, a potom dodala da je devojku, koja ju je optužila za zlostavljanje, volela kao sestru i da nije očekivala da će joj uraditi ovako nešto.

– Upozoravali su me da na dobrom starom Menhetnu ne treba nikome verovati. Da je ovde čovek čoveku vuk i da su gotovo svi u stanju, zarad uspeha u karijeri, da ti podmetnu nogu. Nisam želela da živim u paranoji i, eto, saplela sam se. Doživela sam strašnu stvar od osobe koju sam volela. Ne želim da izgovaram njeno ime, niti spekulišem o motivima, njenom mentalnom stanju, prethodnim traumama ili transfobiji koju možda ima. Moje srce je slomljeno, ali će se zalečiti kao što se i do sada, zbog raznih napada, oporavljalo.








View this post on Instagram















Demure
A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on Nov 7, 2019 at 12:24pm PST


Sa trinaest godina, Andreja, rođen u Tuzli kao Andrej je počela da ekperimentiše sa izgledom i ponašanjem. Nakon što se zbog rata porodica preselila u Australiju, Andreja je ostajala u izlascima do kasno u noć. Počela je da se farba i šminka. Pustila je kosu, a neke od boja koje je isprobavala jesu roze, crna i plava, koju i trenutno ima. Završila je srednju školu Juniversiti haj skul u melburnskoj gradskoj četvrti Parkvil, koju je između ostalih završila glumica i pevačica Olivija Njuton-Džon.
U julu 2014. godine Pejićeva je objavila da je početkom iste godine promenila pol. Time je ostvarila svoj dugogodišnji san. Govoreći o tome u intervjuu za časopis Pipl, otkrila je da je još sa trinaest godina otišla u biblioteku i pomoću kompjutera pretražila pojam promena pola. Tada je osetila veliko olakšanje koje je doneo dotok informacija o ovoj temi. Кako kaže, shvatila je da je to ono što treba da uradi. O tome je obavestila majku, baku i brata.
SCANDAL! na ĐOKOVIĆ partiju! Harmonikaši i bakljada za NOLETA! (VIDEO)
Rasla je u domu, gledala BOLEST i SMRT – Soraja Vučelić je mrzela svoj život!?
Luna Đogani POTKAČILA Draganu Mitar! Sprema se HAOS!
Sve troje su je podržali, ali je sam proces morao da bude odložen. Do kritične operacije konačno je došlo početkom 2014. godine. Pre promene pola, pri kojoj je promenila ime iz Andrej u Andreja, Pejićeva je označavana kao androgini maneken, koji se nalazi između polova. Odbijala je da komentariše navode o homoseksualnosti, govoreći da bi to želela da sačuva za sebe, kao i da je moguće da je podjednako privlače osobe oba pola.
SVETGETTY IMAGES
The post Andreja Pejić u problemu! Nakon promene POLA, optužena za SE*SUALNO uznemiravanje! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.