Andreja Pejić specijalni gost na koncertu Taylor Swift!

Izvor: Tracara.com, 21.Jul.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić specijalni gost na koncertu Taylor Swift!

Tri gracije (foto: Instagram) Andreju Pejić prosto obožava ceo svet! Nakon što je nedavno ponosno istakla kako je postala prvi transsksualni model jedne kozmetičke kuće, manekenka sa Balkana sada je bila specijalni gost na koncertu trenutno najveće pop zvezde, Taylor Swift. Taylor je trenutno na velikoj američkoj turneji 1989, a kao i svake večeri, ona je i u Čikagu imala specijalne goste, a publika je sa ovacijama pozdravila Andreju i manekenku Lily Donaldson, dok su sa Taylor šetale >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << po bini uz njen megahit Style. Tonight @andrejapejic and @LilyMDonaldson SHUT DOWN the runway. Crowd went insane!! #1989tourchicago pic.twitter.com/Dv3bdSVJ9L — Taylor Swift (@taylorswift13) July 20, 2015 S obzirom na to da hit Style sadrži mirniju notu, Andreja je slavnom pevačicom prošetala u stilu jedne modne revije, a slavna Tuzlanka ne sebi je nosila prelepu belu haljinu, koju je uklopila sa dubokim čizmama, pokazavši da je prava diva modnog sveta.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Andreja Pejić i Lily Donaldson na svjetskoj turneji Taylor Swift

Izvor: CroModa.com, 21.Jul.2015

Zvijezda Victoria's Secreta Lily Donaldson i transrodni model Andreja Pejić u društvu Taylor Swift tijekom njene velike svjetske turneje izvode pjesmu 'Style'

Nastavak na CroModa.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.