Anđelka Prpić: Suprug i ja se savetujemo oko oblačenja

Izvor: Svet, 30.Nov.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelka Prpić: Suprug i ja se savetujemo oko oblačenja

Od pozorišnih, preko televizijskih, do promena na privatnom planu, glumica i voditeljka Anđelka Prpić na svaku od njih gleda sa velikim optimizmom, a podjednako je raduju i modne transformacije, koje su joj pravi užitak.
Pošto je osvojila gledaoce u emisiji “48 sati svadba”, voditeljski angažman na televiziji B92 doneo joj je priliku da sa publikom komunicira iz studija emisije “Bulevar u 5 do 5″, koji je nedavno presvučen u novo ruho. Zadovoljna promenama i komplimentima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koje dobija na račun izgleda, Anđelka otkriva kako se oseća u novom radnom ambijentu, koji s radošću deli sa kolegom Milošem Uroševićem.
Treću godišnjicu braka krajem oktobra proslavila je sa suprugom Dariom, uspešnim preduzetnikom, u njihovom porodičnom domu u Beogradu, uz dvoipogodišnjeg sina Jakšu, koji je roditeljima priredio najlepše iznenađenje, mini-muzički program na svom sintisajzeru, u čemu su sve troje uživali.
Tridesetogodišnja majka i supruga ponosna je što pored sebe ima uspešnog i vrednog čoveka, uz kojeg postaje sve sigurnija u preduzetničkom poslu, u koji se upustila pre godinu dana, kada je otvorila studio lepote, gde rado boravi.
Dok uživa u srećnom braku i odrastanju deteta, šarmantna voditeljka za “Hello!” otkriva zbog čega Jakša plače kada vidi mamu na ekranu, odakle crpi dobro raspoloženje i optimizam i koliko joj je važna moda.
Ona kaže da daje modne savete svome suprugu, ali i da on savetuje nju.
“Savetujemo se međusobno iako uvek prevagne lični stil onog koji je u “problemu”, ali me posebno raduje kada znam da će mu se neka moja odevna kombinacija svideti”, kaže ona.
Nova sezona emisije “Bulevar u 5 do 5″ doživela je neke promene, a Anđelka otkriva koje su za nju najveće novine.
“Otkako smo u novom studiju ljudi me često pitaju kako sam doterala liniju, šta sam uradila s kosom, jesam li nešto radila sa licem i nikako ne mogu da im dokažem da je reč o svetlu i novoj rezoluciji u snimanju. Na kraju shvatim da je najbolje da jednostavno prihvatim komplimente koji, naravno, prijaju”, kaže.
Ostatak intervjua možete pročitati OVDE.
Intervju: Deana Đukić, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.