Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastastija se SKINULA i ZAPALILA internet! (FOTO)

Anastasija Ražnatović trenutno uživa na odmoru na Mikonosu. Svoju sreću zbog odlaska na more odlučila je da podeli i sa fanovima na Instagramu. Tako je okačila poprilično provokativnu fotografiju u malom bikiniju. Bretele je spustila i gornji deo kupaćeg joj je jedva pokrio grudi! Naravno, muški deo fanova je bio oduševljen ovom fotografijom. ScandalIvan Vučićević The post Anastastija se SKINULA i ZAPALILA internet! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anastasija Ražnatović SRUŠILA Instagram: Okačila fotografiju u najmanjem BIKINIJU!

Izvor: Svet, 24.Maj.2019

Anastasija Ražnatović otišla je na odmor u Mikonos.. . Pevačica je odlučila da na Instagram okači jednu fotografiju sa letovanja, koja je izazvala pažnju svih, a naročito muškaraca.. Naime, ona jena sebi nosila bikini, a bretele je spustila, pa su u prvi plan došle njene grudi, koje su jedva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.