Anastasija staje na LUDI KAMEN?!

Izvor: Svet, 16.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija staje na LUDI KAMEN?!

Anastasija Ražnatović se nedavno preselila devojački stan na Vračaru, a sad je, izgleda, počela da razmišlja o udaju.

Sada, Anastasija obavlja sama kućne poslove, i kaže da joj dobro ide.
Snalazim se dobro, zasad. Iskrena da budem, jedini problem mi je spremanje hrane jer sam totalni antitalenat za kuhinju. Ne znam da kuvam i nikada neću naučiti – rekla je Anastasija, a na pitanje kako se hrani kaže: “Kada dođe letnji period, onda manje jedem, pa zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i smršam. Uglavnom su to neke salatice i lagani obroci. No, kada je zima i kada su proslave i slave, tada jedem malo više, pa se ugojim- priznala je Anastasija.
Ona je u dugoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem i priznaje da bi volela da stane na ludi kamen, ali da joj se ne žuri.
Majka bi podržala moju odluku da se udam ako bih ja to želela. Ipak, ona smatra da sam mlada za tako veliki korak. Iskrena da budem, i ja to isto mislim– rekla je Anastasija i priznaje da otkako se preselila, sve manje boravi u Cecinoj kući. S druge strane, dešava se da iz jednog razloga skrene do porodičnog doma na Dedinju.
Dok sam živela sa majkom, često smo menjale garderobu. Sada to nije slučaj jer sam se ja preselila. Ipak, kada mi nešto zafali odem do nje i uzmem– otkrila je mlada pevačica.
svetsvet
The post Anastasija staje na LUDI KAMEN?! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.