Anabela Atijas: Savetovala sam Lunu da ide kod psihijatra!

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela Atijas: Savetovala sam Lunu da ide kod psihijatra!

Anabela Atijas nikad nije krila da joj je teško pao razvod od Gagija Đoganija i da je njihova ćerka Luna veoma patila zbog toga.

Anabela se teško izborila sa depresijom posle razvoda, a način na koji je uspela da to uradi, preporučila je i ćerki Luni:"Psihijatri su isto što i pedijatri, nekad te boli duša, pa imaš potrebu da ti neko pomogne da prevaziđeš. Ja znam da je Luna prošla kroz težak period zbog našeg razvoda koji je bio na meti tabloida i raznoraznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ljudi, koji ne znam zašto su se oglašavali i pravili nam probleme, što nam je samo otežalo sve" ispričala je pevačica za Blic i dodala:"Luna je negde zahvaljujući mom odgoju, jer sam ja vrlo otvoreno pričala o svojoj depresiji i odlaženju kod psihijatra, imala od koga da nauči da je veoma poželjno da se u situacijama kada se čovek oseća loše potraži pomoć stručnjaka" rekla je Anabela koja je veoma ponosna na svoju ćerku zbog svega što je postigla i u kakvu je osobu izrasla. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.