Ana Štajdohar otkrila da li je spremna za treće dete!

Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Štajdohar otkrila da li je spremna za treće dete!

Pevačica Ana Štajdohar nedavno se porodila drugi put i na svet donela dečaka, a sada priznaje da je mnogo strepela tokom trudnoće. Ona kaže da ona i njen suprug Nikola Demonja u braku imaju lepe ali i “čupave” trenutke.

Pevačica, međutim, priznaje da je njihov odnos donekle u drugom planu, jer je sve podređeno deci – Nii i Lavu.

Trenutno ne postoji moj život. Postojim samo ja kao mama, moje druge uloge su trenutno stavljene na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << čekanje”, kaže Ana, koja je celu drugu trudnoću provela u strahu.

Tokom ove trudnoće sam uglavnom strepela. Prvo sam se plašila da ne dođe do spontanog pobačaja, onda sam strepela od prevremenog porođaja i, konačno, bila sam u strahu od samog porođaja. Nisam uspela da se opustim. Svemu tome su doprinela moja prethodna, nimalo prijatna iskustva. Bila sam ipak aktivna koliko god sam mogla. Tako sam pokušavala da izbacim negativne misli. Deveti mesec mi je bio fizički izuzetno naporan period… Sve to me, naravno, nije sprečilo da budem maksimalno posvećena mojoj divnoj devojčici. Jedva sam se kretala, ali smo nas dve ipak svakog dana dva puta dnevno išle u šetnje“, priča Ana za “Blic Puls” i dodaje:

Zeka. ❤️

A photo posted by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on Nov 29, 2016 at 4:07am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ana Štajdohar otkrila da li je spremna za treće dete!

Izvor: Svet, 07.Dec.2016

Pevačica Ana Štajdohar nedavno se porodila drugi put i na svet donela dečaka, a sada priznaje da je mnogo strepela tokom trudnoće. Ona kaže da ona i njen suprug Nikola Demonja u braku imaju lepe ali i “čupave” trenutke.. Pevačica, međutim, priznaje da je njihov odnos donekle u drugom planu,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.