Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Korać izašla GOLA u grad!

Tokom devet meseci boravka u rijalitiji, shvatili smo da Ana Korać nema problem sa golotinjom. Uz provokativne odevne kombinacije koje je u kući nosila, Ana je u kupaćem kostimu mamila uzdahe brojnih muškaraca. I nakon “Zadruge” Ana Korać nastavlja tradiciju obnaživanja, a poslednje izdanje, koje je podelila sa pratiocima na Instagramu, izazvalo je burne reakcije. The post Ana Korać izašla GOLA u grad! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IZAŠLA GOLA U GRAD! Ana Korać ZAPREPASTILA SVE stajlingom za noćni klub! (FOTO)

Izvor: Svet, 13.Jul.2018

Da Ana Korać nema problem sa pokazivanjem tela svima je postalo jasno još u “Zadruzi” u kojoj je provela skoro devet meseci, te je jači pol u nekoliko navrata počastila prilično provokativnim odevnim kombinacijama, ali i kupaćim kostimima zbog kojih učesnici rijalitija nisu znali gde da gledaju.. Starleta...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.