Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić zaboravila na Rađena: Evo sa kim sada SPAVA!

Pevačica Ana Kokić je nakon razvoda od dugogodišnjeg supruga, vaterpoliste Nikole Rađena, ostala sa njim u sjajnim odnosima, najpre zbog dece. Ana, zbog obaveza koje ima ovog leta, svaki slobodan trenutak provodi sa najmilijima, pa je tako nedavno podelila fotografiju iz kreveta s nekim s kim u poslednje vreme najradije spava. Pevačica sa svojim pratiocima The post Ana Kokić zaboravila na Rađena: Evo sa kim sada SPAVA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nadežda preti novom tužbom, a evo sa kim će se još suditi!

Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2019

Nadežda Biljić i Toma Panić su krvnički zaratili  preko Instagrama! Nakon šokantne veze koju su imali u Beloj kući, odlučili su da nastave u istom ritmu. Sve je počelo kada je Panić na svom Instagram storiju objavio prepisku sa Biljićevom u kojoj pevačica tvrdi da je čula glasine da se dopada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.