Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić ima zavoj na ruci, pogledajte zbog čega

Ana Kokić okačila je fotografiju sa zaveojem na levoj ruci, a kako se ispostavilo ona je bila u humanitarnoj misiji jer je dobrovoljno dala krv. Bravo Ana! Ana Kokić otišla da ih vidi, a onda rekla NE ŽELIM VIŠE DA IH SRETNEM! (FOTO) scandal!Ivan Vučićević, Instagram The post Ana Kokić ima zavoj na ruci, pogledajte zbog čega appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVAKO Andreana Čekić proziva Đanija

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2017

Andreana Čekić je potpuno slučajno isprozivala pevača Đanija i to tako što je okačila njegovu karikaturu sa sve 100 evra na čelu. Pa Andreana, zar Đani peva samo za stotku? Ovo ti neće oprostiti. Presmešno: Pogledajte kako izgledaju Darko Lazić i Andreana Čekić scandal!Ivan Vučićević,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.