Ana Bekuta: Potrudiću se da nadmašim Šabana i Harisa

Izvor: Kurir, 12.Jun.2014, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bekuta: Potrudiću se da nadmašim Šabana i Harisa

Na Junfestu pevamo iste večeri. Lepo je kad postoji takmičarski duh. Očekujem uspešan nastup

Najpopularnije zvezde srpske estrade učestvovaće na porodičnom festivalu Junfest, koji će biti održan od 13. do 22. juna na beogradskom Ušću. Ovaj događaj biće organizovan na površini većoj od 8.000 kvadratnih metara, na natkrivenom prostoru biće sagrađeno 16 bina, zatim ulica najboljih restorana, ulica najpoznatijih domaćih klubova i najzanimljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zabavni park za decu.

Paklena vrućina

MRKA SE KUVAO U AUTU

Milutin Mrkonjić dovezao je Anu do restorana, ali nije ušao unutra. On ju je sve vreme čekao u kolima na paklenoj vrućini. Dok je pevačica ćaskala s novinarima, sav se preznojio, ali se nije žalio.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.