Američki superpopularni reper Tajga pisao Avi Karabatić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki superpopularni reper Tajga pisao Avi Karabatić (FOTO)

Možda dođe na Egzit zbog njega.

Hrvatska starleta i manekenka Ava Karabatić još jednom je zapalila društvene mreže, nakon što je na svom instagram profilu objavila skrinšot na kom se vidi da joj je pisao superpopularni Tajga!

Kako joj mnogi nisu verovali da joj se ovaj američki reper javio, Ava je na svoj instagram potom postavila i snimak kako odlazi na Tajgin zvanični profil i ulazi u poruke, u kojima se vidi da joj je američki reper napisao “Ćao.” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Poznata starleta vrlo brzo je iskoristila priliku da na svom storiju pita Tajginu bivšu devojku Kajli Džener da li je ljubomorna, ali to nije sve jer je rešila i da odgovori na poruku, ali na malo oštriji način.

,,Ja nisam plastična lutka kao tvoja bivša Kajli Džener, nastavi da tražiš, na Balkanu ima puno plastičnih stvorenja, nećeš se razočarati. Srećno” napisala je Ava, a nakon ovog poteza nije dalje obavestila javnost da li joj je reper nešto odgovorio.

Ovo ipak nije prvi put da Tajga pokušava da stupi u kontakt sa nekom starletom sa Balkana, jer kako su mediji još ranije pisali, on je zapratio i Soraju Vučelić, ali ga je Soraja ignorisala.

Ovaj popularni američki reper nastupiće na proslavi 20. rođendana Egzit festivala koji će biti održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Da li će doći i Ava?

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.