Amateri: Tijana Dapčević i Frajle snimile duet!

Izvor: Svet plus, 10.Dec.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amateri: Tijana Dapčević i Frajle snimile duet!

Posle tri studijaska albuma, velikog broja saradnje sa raznim umetnicima, The Frajle imaju i prvi studijski duet, u pitanju je pesma Amateri, koju su snimile sa Tijanom Dapčević.

Tijanin i Frajlovski urbani humor, melodija koja vas tera da plešete već na prvi takt spojile su ove devojke da pesmu "Amateri" izvedu na najbolji mogući način: "Tijana je divan umetnik, duhovita i svoja. Na snimanju smo se super zabavljale. Pesmu smo već izvodile na koncertima u Sava Centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i Srpskom narodnom pozorištu i publika je divno reagovala. Pesma je jedna boemska molba sa utkanim pitanjima današnje, muzičke situacije u Srbiji. Pitanja jesu ozbiljna, ali mi ih postavljamo na jedan šaljiv i pitak način", rekla su Frajle.

"Nova pesma koju smo Frajle i ja pripremile za sve vas je pesma o svima njima. Kada kažem "njima", mislim na one koji su prozvani u pesmi, a to naravno nije niko od nas, ni vas, jer niko neće pomisliti da je pesma baš o njemu. Pošto pesme ne obraćaju mnogo pažnju na to ko ih peva, to prestaje da bude važno. One služe da budu tu. To im je posao. A svima nama je posao da dopustimo sebi da nismo na poslu. Da uživamo. Da ćutimo. Da pričamo. Da plešemo. Da se prvi javimo. Da se ne javimo uopšte. Da iskuliramo nervozne. Da stoku pošljemo u ... šetnju. Da pevamo. Da sipamo još jednu. I da opet pevamo. Uvek da pevamo.", dodala je Tijana.

Muziku i tekst napisao je Dragan Brajović Braja.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.