Alkohol, droga, skandali: Ove zvezde su prolupale zbog slave

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alkohol, droga, skandali: Ove zvezde su prolupale zbog slave

Često se čini kako poznate zvezde žive u nekom drugom svetu, potpuno različitom od onog u kojem žive ‘obični’ ljudi. Ali, novac i slava nisu garancija za sreću.

Konstantno su u središtu javnosti, paparaci prate svaki njihov pokret, imaju masu ugovornih obaveza, dobijaju toliko novca da jednostavno ne znaju kako da se odnose prema njemu… Puno je zvezda koje s vremena na vreme ‘prolupaju’.

Neki od njih objavljuju skandalozne fotografije, neki tvituju šokantne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sadržaje koje potom brišu, ipak, neki od njih zaglibe toliko duboko da moraju da potraže stručnu pomoć.

Čini se kako je nepisano pravilo da zvezde koje su pod lupom javnosti od najranijeg detinjstva dođu u jedan period života kada im sve to postane previše i jednostavno ‘puknu’.

Demi Lovato

Iako Demi izgleda nevino, još uvek razigrano i srećno, ona je prošla svoj deo pakla. Odrastanje pod svetlima pozornice na Demi je ostavilo traga. Čak ni neki njeni fanovi ne znaju kako je ona doživela slom živaca tokom turneje s The Jonas Brothers. Godine 2010. više nije mogla da podnese teret slave, ‘pukla je k’o kokica’ i prijavila se na lečenje. Kasnije je otkrila kako su njeni roditelji i menadžer reagovali na vreme i povukli je iz javnosti. Mentalno dovoljno stabilna postala je 2011. godine i mogla je da napusti kliniku i da se vrati u javnost.

Britni Spirs

Njeni slomovi, baš kao i cela njena karijera bili su javna stvar. Teško da postoji neko ko ne zna za najmračniji period njenog života. Od slatke devojčice koja je pevala u školskoj uniformi, Britni se pretvorila u osobu koju je bilo teško prepoznati. Obrijala je glavu, opijala se, drogirala… svemu tome dodatno su doprinosili paparaci od kojih doslovno nije mogla da živi. Mnogi su je tada otpisali. Činilo se kako je njena karijera završila na krajnje ružan način. Ipak Britni se pribrala, oporavila i sada zarađuje više nego ikada pre.

Kristijan Bejl

Svima omiljeni Batmen, Kristijan Bejl, takođe je imao trenutaka koji nisu bili sjajni. I njega je slava dovela do toga da u jednom trenutku izgubi kompas. Kako tvrde njegove kolege, slava mu je udarila u glavu i jednostavno nije mogao da kontroliše svoj bes. Često je urlao na ekipu na setu izvodeći ‘besne gliste’. Reditelj filma Terminator Salvation u nekoliko navrata ga je morao smirivati kako bi uopšte bilo moguće da nastavi snimanje. Na Kristijanovu sreću, problemi s ponašanjem nisu ostavili veći trag na njegovoj karijeri.

Lindzi Lohan

Ova lista nikako ne bi bila potpuna bez najproblematičnije glumice. Teško je opisati sve njene slomove. Oni koji je znaju tvrde kako je uopšte teško znati kada je prisebna, a kada je u jednoj od svojih faza. Karijeru je započela kao jedanaestogodišnja devojčica, bila je hvaljena zbog svog talenta, bila je zvezda nekolicine vrlo uspešnih filmova, a onda je nastupilo ‘pucanje po šavovima’. Droga, alkohol, neracionalno ponašanje, služenje zatvorskih kazni… Lohan je u jednom trenutku postala sprdnja u holivudskim krugovima. Pravili su parodije o njoj u mnogim filmovima. Ipak u poslednje vreme čini se kako se Lindzi ipak koliko-toliko uspela da sredi. Pokrenula je liniju odeće, bavila se manekenstvom, a pokušala je da oživi i svoju glumačku karijeru. Ipak, čini se kako će zauvek biti poznatija po svojim slomovima nego po svom talentu.

Kanje Vest

On je definitivno jedan od najomražnijih likova u svetu poznatih. Da zbrojite sve ego tripove holivuda, njegov bi i dalje bio veći. On je najpametniji, najbolji, najveći umetnik, najveća zvezda… i to ne tvrdimo mi, to tvrdi on sam. Svet se definitivno vrti oko njega. Najpre je bio on, a onda je nastao svemir. Kanje je toliko iritantan da se čak i hakerska grupa Anonymous okomila na njega. Svi se sigurno sećate jednog od njegovih suludih činova kada je na dodeli MTV nagrada dotrčao na binu i oteo mikrofon iz ruku Tejlor Svift.

Margot Kider

Iako je za većinu mlađe publike njeno ime verovatno nepoznato, Margot je bila velika zvezda u svoje vreme. Najpoznatija je svakako po filmovima o Supermenu u kojima je sjajno tumačila lik novinarke Lois Lejn. U trenutku kada je sama ocenila kako je dovoljno slavna, krenula je da piše memoare i sve bi bilo u redu da kompjuterski virus nije izbrisao njen kompletan rad. To je bilo dovoljno da Margot izgubi živce i počne da se ponaša krajnje čudno. Odjednom je paranoja postala sastavni deo njenog života. Iz nekog razloga bila je uverena kako bivši suprug pokušava da je ubije. Kako bi ga u tome sprečila, žiletom je skratila kosu, obukla se kao skitnica i živela na ulici sve dok je policija nije otkrila. Završila je u bolnici i lečila se od manične depresije.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.