Ali je i dalje gola: Ubucila se Dunja Ilić!

Izvor: Svet, 11.Okt.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ali je i dalje gola: Ubucila se Dunja Ilić!

naslov: 
Ali je i dalje gola: Ubucila se Dunja Ilić!



excerpt: 
Mlada i provokativna pevačica objavila je svoj novi spot "Ne stiže me kajanje", odnosno kako ona to zove "artvork" (umetnički rad)...


izvor: 
S Media


tekst clanka: 
Mlada i provokativna pevačica Dunja Ilić objavila je svoj novi spot "Ne stiže me kajanje", odnosno kako ona to zove "artvork" (umetnički rad), ali čini nam se da se tokom leta malkice ubucila. Ili joj je "zla" kamera pridodala koji kilogram?
Lepuškasta pevačica nije odmakla dalje od svojih prethodnih radova, pa je i u ovom spotu maksimalno golišava, obučena u crni seksi veš koji "sjajno" ističe salčiće na njenom struku. Crnka koja se nedavno ošišala na "nulu" u spotu nosi i seksi haljinu s plavom perikom, a za lepši pol tu su i dva zgodna manekena koja "glume" telohranitelje...
Iako je spot tek nedavno postavljen neki od Dunjinih fanova su već napisali neke komentare među kojima izdvajamo: "OK posle pet visokobudžetnih spotova i šest artvorkova došli smo do saznanja da Dunja ima puno para, da je napredovala sa pevanjem i da ima samo jedan par gaća, dva brushaltera i dva para cipela! Savet: Draga moja od početka karijere si dosta napredovala, samo promeni 'stilistu' i kupi novi veš ako si već rešila da u svakom spotu-artvorku budeš 'provokativna' i molim te unajmi trenera ili dijeta (samo malo skini stomak - bolje se snima, a i kamera dodaje)".
I, šta posle dodati na to?!



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.