Aleksandra krije OŽENJENOG dečka! Posvetila mu i pesmu!

Izvor: Svet, 28.Feb.2020, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra krije OŽENJENOG dečka! Posvetila mu i pesmu!

Iako joj je posle Uroša Živkovića dugo trebalo da se zaljubi, izgleda da se Aleksandra Mladenović konačno skrasila, i to pored oženjenog čoveka.
Luna u nedelju ulazi u Zadrugu?! Isplivali DETALJI UGOVORA, ali i njenog TAJNOG PLANA! EVO KAKO ŽIVI ČOLINA ĆERKA Ona je najpopularnija u društvu, ima svoj auto, putuje i uživa u fotkanju! Teodora i Anđelo žive zajedno? Isplivao dokaz da su opet u vezi?! (PAPARACO FOTKE) Gde ima dima, ima i vatre!


>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<




View this post on Instagram















❤🖇
A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Feb 15, 2020 at 8:01am PST


– Čuo sam da se Aleksandra zaljubila do ušiju, baš mi je drago zbog toga. Priča se da je u vezi sa poznatim klavijaturistom, a koliko sam načuo, on je oženjen. Ma ljudi, to više i nije bitno! Danas većina brakova ne funkcioniše. Parovi se ne razumeju i nemaju tolerancije jedni prema drugima kada se ne bave istim poslom. Aleksandra zaslužuje nekoga ko će je pratiti u topu i da joj bude podrška. Pa zašto da ne? Baš su lep par, ona pevačica, on klavijaturista – idu jedno uz drugo. Mogli bi zajedno da nastupaju i da solidno žive od toga. Priča se i da mu je posvetila album prvenac koji se zove Poseban, zato što, kako i sama priznaje, dečko joj je zaista poseban. Još samo kad bi im veza potrajala i uspela da opstane u moru prepreka… Mislim da su odlučili da se kriju neko vreme dok on ne svede račune sa svojom ženom. zato ga Aleksandra nigde javno ne pokazuje, ali njen osmeh govori sve – kaže za TOP GOSSIP izvor blizak pevačici.
SvetRajko Ristić
The post Aleksandra krije OŽENJENOG dečka! Posvetila mu i pesmu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Luna u nedelju ulazi u Zadrugu?! Isplivali DETALJI UGOVORA, ali i njenog TAJNOG PLANA!

Izvor: Svet, 28.Feb.2020

Luna Đogani navodno u nedelju ulazi u “Zadrugu“.. Više puta je izjavljivala kako nema nameru da se vrati u rijaliti, ali izgleda da se predomislila kada je od Pinka dobila “nepristojnu ponudu“.. Kako prenose mediji, Luna želi da uđe u Zadrugu kako bi rasturila vezu bivšeg dečka Marka Miljkovića...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.