Aleksandra Prijović kopirala ideju iz spota koleginice?!

Izvor: Svet, 17.Mar.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović kopirala ideju iz spota koleginice?!

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je snimila spot za duet sa Acom Pejovićem, a kadrove je “pozajmila” od koleginice Milice Pavlović.
Naime, Milica je još pre nekoliko meseci snimila spot za pesmu “Demantujem”, u kojem jaše ponija i mazi se sa njim, a to se očigledno dopalo Breninoj snajki, pa je ponija iznajmila i za ekranizaciju dueta „Litar krvi, litar vina”.
“Trudim se da sebe usavršim i okrenuta sam onome što radim, pa ne stignem da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ispratim kopiranja. Nisam videla te kadrove Aleksandrinog spota, tako da je glupo da se bavim time da li me je neko iskopirao. Najvažnije je da je ona zadovljna spotom i ponijem. On je u mom spotu za pesmu Demantujem izazvao pravo oduševljenje. Ja sam ga čak na snimanju jahala. Zaista se mnogo trudim oko spotova, zato što volim svoj posao. Želim da budem inovativna i da radim spotove i muziku na način koji nije viđen na našoj sceni”, kaže Pavlovićeva.

 
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.