Aleksandra Jeftanović: ”Smaračica” drugi put se udaje

Izvor: Poznati.info, 12.Jan.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Jeftanović: ”Smaračica” drugi put se udaje

Voditeljka koju u krugovima javnih ličnosti nazivaju ”smaračica”, Aleksandra Jeftanović ponovo će pred matičara.

Voditeljka emisije “Tri puta da” na Tajlandu će i sama izreći “da”! Njen dečko Aleksandar Švraka planira da je zaprosi u pomenutoj egzotičnoj zemlji, gde su trenutno na odmoru.

Aleksandar i Aleksandra su na Tajland otputovali pre nekoliko dana i tamo će ostati tri nedelje. Aleksandar je zaključio da je to idealna prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da zaprosi Aleksandru i tako kruniše vezu dugu godinu dana.

Aleksandra ništa ne naslućuje, mada upućeni u njihovu ljubav tvrde da se ona već izvesno vreme potajno nada da će Saša učiniti ovaj korak.

Inače, voditeljka je bila u braku s rukometašem Ognjenom Kajganićem. Zvanično su se razveli u januaru 2006, posle tri godine braka, ali su se rastali mnogo ranije, u avgustu 2005. godine.

Izvor: Pulsonline

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.