Agatha Ruiz dominirala na Serbian Fashion Weeku

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agatha Ruiz dominirala na Serbian Fashion Weeku

Aprilski Serbia Fashion Week otvorila je revija jedne od najuticajnijih evropskih dizajnerki, Agathe Ruiz de la Prade, koja je predstavila svoju najnoviju kolekciju jesen/zima 2014. Prepoznatljiv stil ove dizajnerke posetioce nije ostavio ravnodušnim.

Eksplozija boja, geometrijskih oblika i šljokica koji prevladavaju na modelima ove umetnice oduševila je brojnu publiku u hotelu Park u Novom Sadu. Ova sjajna dizajnerka je na konferenciji za novinare najavila šta će biti najaktuelnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u sezoni pred nama, te je takođe savetovala našim sugrađanima da ne budu uniformisani i jednolični, kao i da se ne oblače u tamne boje koje, kako kaže, preovladavaju u našem odevanju.

Kreatorka je našla inspiraciju u šezdesetim godinama prošlog veka i zato u njenim kreacijama dominiraju lepršavi materijali i cvetni i tufnasti dezeni. Ona smatra da je najbitnije da se žena oseti komforno u onome što nosi i da je najbitniji način na na koji ona to iznese kao i njeno držanje.

Organizacija večerašnjeg događaja nadmašila je očekivanja publike i prisutnih gostiju. Mesta su bila popunjena, a publiku su činila i veoma poznata lica iz sveta modne industrije, kao što su gospodin Donald Potard, urednica magazina Vogue, novinari sa Fashion One televizije i mnogi drugi.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agata Ruiz de la Prada otvorila "Serbia Fashion Week"

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014

Prepoznatljiv stil dizajnerke Agate Ruiz de la Prada posetioce nije ostavio ravnodušnim. Eksplozija boja, geometrijskih oblika i šljokica koji preovladavaju na modelima ove umetnice oduševila je brojnu publiku u hotelu Park u Novom Sadu.. Ova sjajna dizajnerka je na konferenciji za novinare savetovala...

Nastavak na Prva.rs...

Nacionalna nedelja mode Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2014, 11:33

Ovogodišnja manifestacija Nacionalna nedelja mode (Serbia Fashion Week) otvorena je pre dva dana  u Novom Sadu revijom jedne od najuticajnijih evropskih dizajnerki Agate Ruiz de la Prade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.