Adrijana Lima i Marko Jarić ponovo zajedno?! FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima i Marko Jarić ponovo zajedno?! FOTO

Iako su se razveli nakon pet godina provedenih u braku, Marko Jarić i Adrijana Lima odlučili su da svojoj ljubavi daju novu šansu, te se sve više spekuliše da su se pomirili.

Naime, glasine o njihovom pomirenju pokrenute su onog trenutka, kada je Adrijana Lima ponovo zapratila Marka Jarića na društvenim mrežama i izbrisala sve fotografije sa bivšim dečkom, a nedavno je čak i prokomentarisala fotografiju koju je bivši košarkaš postavio na Instagramu: "Zgodan", >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << napisala je Lima.

#markojaric #nba #basketball #serbia #sports #NewYork #adrianalima #victoriassecret #kobe #novakdjokovic #Belgrade #followme #followback #followforfollow #f4f #tagsforlikes #TFLers #photooftheday #spamforspam #tumblr #tbt #cool #girl #alessandraambrosio #doutzen #mirandakerr #candiceswanepoel

A photo posted by Marko Jaric (@markolatsisjaric) on Jul 20, 2015 at 8:27am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.