Aci Pejoviću pozlilo, završio u Hitnoj!

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aci Pejoviću pozlilo, završio u Hitnoj!

Aco Pejović trenutno bravi na crnogorskom primorju, gde ima zakazane nastupe, ali je pre nekoliko dana zbog visokih temperatura i iscrpljenosti, kolabirao i završio u Hitnoj pomoći.

Popularni pevač, u Crnoj Gori održao je niz koncerata, te mu se zbog veoma brzog tempa života i velikih vrućina slošilo u porodičnom stanu u Budvi. Njegova supruga Biljana odmah je reagovala i pozvala Hitnu pomoć: "Aco je imao nastup u Herceg Novom u pet i fantastično je izneo iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se žali da oseća umor. Sutradan se vratio u Budvu i nakon buđenja je osetio blagu vrtoglavicu i srušio se na krevet. Biljana je odmah pozvala Hitnu pomoć, a lekari u lokalnom domu zdravlja su ga nakon detaljnog pregleda priključili na infuziju", kaže izvor za "Naše novine".

Uprkos infuziji koju je dobio, Aco Pejović je još jednom opravdao status velike zvezde, te je održao koncert koji je imao sinoć zakazan u Budvi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.