Aca Živanović častio sebe za rođendan, pohvalio se fanovima

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Živanović častio sebe za rođendan, pohvalio se fanovima

Popularni srpski pevač Aleksandar Živanović rešio je da časti sebe za rođendan, doduše sa zakašnjenjem pa je kupio više nego idealan poklon. Muški deo populacije će mu zbog toga zaviditi.

Pevač Aleksandar Aca Živanović mnogo radi, a kako se bliži leto sezona se sve više zahuhtava. Da li će imati vremena za predah i odmor, još uvek nije otkrio, ali je uspeo da časti sebe za rođendan, sa malim zakašnjenjem.

Kupio je četvorotočkaša a sliku je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i na Instagram, kako bi se pohvalio pratiocima. Pljušte brojni komentari, što govori da se fanovima dopada izbor automobila.

caatio sam se za rodjendan ali sa zakasnjenjem 😂 #mpower 🤗 #acazivanovic

A post shared by Aleksandar Zivanovic (@acazivanovic) on May 26, 2018 at 2:34am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.