Aca Lukas: Niko ne bi trebao da se ugleda na mene

Izvor: Poznati.info, 30.Okt.2010, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas: Niko ne bi trebao da se ugleda na mene


Aca Lukas, poznati folk pevač je u intervjuu za list 'Press' izjavio da je tokom svoje zavisnosti od narkotika padao u komu i preživljavao pakao ali da bi kako je on to rekao 'voleo da poruči mladima da je to loše i da se ne ugledaju na njega'.
- Gledam kao na ružnu prošlost, koja je moja i ne mogu da je se stidim. Otvoreno sam pričao o svojim problemima jer me mnogi klinci vole i ne bih voleo da je bilo ko od njih pošao mojim putem. Imam troje dece, a samim tim i obavezu da kažem, jeste, bio sam u komi! Preživeo sam pakao! Svi vi, koji me volite, kopirajte me u muzici, ali ne i u tome. Eto, to sam ja za sve vas probao i kažem vam da ne valja. - odgovorio je Aca Lukas na pitanje kako danas gleda na njegovu zavisnost od narkotika, kocke i alkohola, a što se tiče pravih prijatelja na estradi Aca ističe da je sa svima dobar:
- Sa svima sam dobar, ali od prijatelja tu je samo nekoliko njih kao što su Džej i Aco Pejović. Ranije sam bio više konfliktan, pa verbalno potkačim nekog, ali to je normalna stvar u šou-biznisu i to se brzo izgladi. Evo i sada osećam da ima puno tih zluradih komentara što sam prodao dve „Arene', ali pored toga prolazim indiferentno. Sve što radim, radim da bih pobedio sebe, a ne da bih se takmičio sa drugima.
Aca je takođe rekao da ne želi da traži odštetu za vreme koje je proveo u zatvoru tokom operacije Sablja, iako smatra da je nepravdeno osuđen:...

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.