AUU! ŠTA TO RADIŠ KUME?! Janjuš i TRUDNA Miljana se LJUBE? ŠOOK!! Šta će mu Zola reći?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUU! ŠTA TO RADIŠ KUME?! Janjuš i TRUDNA Miljana se LJUBE? ŠOOK!! Šta će mu Zola reći?!

Ponela ih atmosfera?

DJ Arsa je zadužen za atmosferu u Beloj kući, a zadrugari su uživali u repertoaru koji im je on pripremio. Marko Janjušević Janjuš i njegova kuma Miljana Kulić su uživali u muzici, pa su se veselili zajedno.

Janjuša je ponela atmosfera, ljubio je svoju trudnu kumu u stomak, a potom joj pričao da je obožava i da su mu ćerka Kruna i kumin sin Željko najbitniji.

- Krunu volim najviše na svetu i Željka isto, mnogo je sladak - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao je Janjuš ljubeći Miljanu.

Osim u stomak, Janjuš je Miljanu i izljubio po licu kako bi joj dočarao koliko voli nju i njenog Željka.

Svi veruju da u ovom razmenjivanju nežnosti nema ničeg više od prijateljske ljubavi, mnogi spekulišu da će Zoli biti i više nego drago kad ih vidi ovakve, dok se drugi šale na njihov račun.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.