Izvor: Scandal.rs, 07.Feb.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTOBUS JOJ OTKINUO RUKU, PA JE BACIO NA ZID BOLNICE: Dea ima povrede glave i noge! SPREČENE STRAVIČNE POSLEDICE

Dea Đurđević, voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku”, jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću kod bolnice “Dr Dragiša Mišović”. Dea je najpre imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobil. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko metarijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus The post AUTOBUS JOJ OTKINUO RUKU, PA JE BACIO NA ZID BOLNICE: Dea ima povrede glave i noge! SPREČENE STRAVIČNE POSLEDICE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OGLASIO SE MLADEN MIJATOVIĆ posle nesreće u kojoj je Dei otkinuta ruka!

Izvor: Scandal.rs, 07.Feb.2019

Mladen Mijatović, čovek kojem nijedna hronika nije promakla, na čiji ozbiljan glas i profesionalno izveštavanje smo svi navikli jutros je imao prvi događaj na koji nije mogao da ode. Voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku”, Dea Đurđević, jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.