ANA U PANICI: Ukraden joj telefon sa seksi snimcima!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA U PANICI: Ukraden joj telefon sa seksi snimcima!

Nepoznate osobe iz pevačicinog džipa, koji nije zaključala, odnele tašnu s novčanikom, dokumentima, ključevima stana i „ajfonom 6“, u kojem je držala provokativne fotke

Ani Nikolić u četvrtak uveče lopovi su iz džipa odneli tašnu, u kojoj je, osim novčanika, dokumenata, foto-aparata, ključeva novog stana, bio i mobilni telefon sa seksi slikama i snimcima koje je napravila na nedavnom odmoru na Tajlandu. Kako pevačica krije s kim je bila na egzotičnoj destinaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njen strah je opravdan.

Inače, pljačka se dogodila na parkingu ispred crkve na Vračaru u kojoj je bila Nikolićeva.

Toples

- Ana je sama kriva za pljačku jer nije zaključala auto. Zbog svoje zaboravnosti sad je u haosu. U tašni je bilo vrednih stvari, ali je pevačica u panici zbog „ajfona 6“, u kojem ima provokativne snimke i fotografije. Na mnogima je u toplesu i sad se plaši da one ne osvanu u novinama - kaže naš izvor.

Nikolićeva je odmah po izlasku iz crkve primetila da je bila na meti lopova. Oblio ju je hladan znoj jer je shvatila kakav skandal može da se dogodi ukoliko lopovi fotografije dostave novinarima. Njoj je takvih stvari preko glave, jer je jednom već bila u haosu, kad su njene poruke koje je slala Ćazimu Osmaniju, s kojim je bila u vezi, procurile u javnost. S tim pritiskom ona više ne može da se bori, a kako tvrde izvori, materijal iz telefona je skandalozniji i od te prepiske.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.