ANA IZBACILA RASTI STVARI IZ STANA?! A na njegovom Instagramu osvanulo OVO! Haos se NASTAVLJA?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA IZBACILA RASTI STVARI IZ STANA?! A na njegovom Instagramu osvanulo OVO! Haos se NASTAVLJA?! (FOTO)

Izgleda da je sada stvarno kraj!

Ana Nikolić, kako navodi Kurir, izbacila je lične stvari svog doskorašnjeg supruga Stefana Đurića Raste u hodnik, ispred stana u kojem su zajedno živeli, a onda je on poslao svoje obezbeđenje da ih pokupi i donese mu.

Pevačica i reper izgleda definitivno nemaju šansu za pomirenje, bar ako je suditi po postupcima koje preduzimaju jedno protiv drugog.

Osim pravnih sredstava, kao što je tužba za starateljstvo nad ćerkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tarom koju je Ana podnela protiv Raste, ona povlači i druge poteze koji dodatno raspiruju svađu i razdor između njih.

- Ana svaki dan nađe novi razlog da pobesni na Rastu i pored toga što se njih dvoje ne čuju i ne viđaju. Tako joj je prekjuče palo na pamet da njegove stvari izbaci u hodnik, neće da je bilo šta podseća na njega. Rasta je posle sat vremena poslao svoje obezbeđenje po stvari, a sutradan je došao da vidi ćerku Taru, koja mu mnogo nedostaje otkako se rastao sa Anom - kaže izvor blizak pevačici za Kurir.

Kako vidimo na Rastinom Instagram storiju, on je snimio kofer pun stvari u nepoznatoj sobi, a da li to potvrđuje da je reper izbačen iz stana, ostaje da vidimo.

Podsećanja radi, juče je u medijima buknula informacija da je Nikolićeva podnela zahtev za starateljstvo nad ćerkom, koju je pre godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom. Odnos između poznate pevačice i repera očigledno je postao toliko hladan i netrpeljiv da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda.

Zato je Ana pre nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste, u kojoj traži da briga o naslednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.