AKO TOGA NEMA, ONI PATE: Isidora Bjelica JAVNO PROGOVORILA - OVO je problem sa ŽENAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO TOGA NEMA, ONI PATE: Isidora Bjelica JAVNO PROGOVORILA - OVO je problem sa ŽENAMA!

Sve je rekla.

Književnica Isidora Bjelica bila je gost u emisiji kod Sanje Marinković.

Sanja je u toku razgovora u emisiji Isidori postavila pitanje koje su to duševne patnje žena i muškaraca u Srbiji i šta je shvatila pišući razne blogove i knjige, kao i od čega najviše pate muškarci i žene kada je reč o ljubavi?

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Oct 4, 2019 at 3:49pm PDT

- Veliki problem sa ženama je taj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da imaju u sebi te programe destruktivne da budu princeze i ja to zovem "Udavi princezu u sebi", jer moraš da udaviš princezu da bi postala heorina, inače si stalno nepotpuna. Tako čekajući princa nađeš jednu žabu, drugu žabu, konja a princa nema. Tako ti ode život i onda shvatiš da si čekao Godoa, a onda kad zadaviš tu princezu, a rodiš heroinu u sebi, onda moraš da se pališ na sebe, da si uzbuđena sobom, da si lik koji bi se zaljubio u tebe. Ljudi kažu da voliš sebe, a kako da voliš sebe kada si tunjav, kada si dosadan, znači zadaviš princezu i kreneš dalje. A muškarce čini srećnim da im se dive, oni to žele i za tim žude. Jer ako toga nema, oni pate - rekla je Isidora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.