ACA NEOBAVEŠTEN O RASKIDU SA TAMAROM: Mi smo i dalje zajedno, lepo nam je

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACA NEOBAVEŠTEN O RASKIDU SA TAMAROM: Mi smo i dalje zajedno, lepo nam je

Pevač i bivši farmer Aca Živanović tvrdi da i dalje uživa u ljubavi sa klaberkom Tamarom Đurić iako se pričalo da su raskinuli.

Aca je navodio da je do prekida romanse započete u rijalitiju došlo je iz više razloga, ali je jedan svakako stalno provlačenje Tamarinog bivšeg dečka Dejana Palića Makarone. Sada je promenio priču, pa tako tvrdi da njihova ljubav i dalje traje kao i da uživaju vezu.

"Mi smo zajedno i lepo nam je i dalje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sve je kako treba. Novine pišu svašta, ja sam pročitao danas razne stvari. Ali mi smo zajedno mi gledamo to, ono što je istina okej, ono što nije smejemo se", rekao je Aca u jednoj emisiji i otkrio da mu je Tamara rekla da bude dobar kada je krenuo na nastup.

Podsetimo, Tamara je takođe nedavno rekla da ludo voli svog dečka, kao i on nju, ali da im je veza pukla jer su je počeli u rijalitiju, pa u stvarnom životu ne mogu da funkcionišu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ACA NEOBAVESTEN O RASKIDU SA TAMAROM Mi smo i dalje zajedno lepo nam je

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2016

Pevač i bivši farmer Aca Živanović tvrdi da i dalje uživa u ljubavi sa klaberkom Tamarom Đurić iako se pričalo da su raskinuli...Aca je navodio da je do prekida romanse započete u rijalitiju došlo je iz više razloga, ali je jedan svakako stalno provlačenje Tamarinog bivšeg dečka Dejana...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.