Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACA LUKAS UŠAO U RAT SA BRENINIM FANOVIMA: Grdobo jedna, nikada ne napadam PRVI BEZ RAZLOGA!

Aca Lukas prošle noći je nastupao na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao pre nekoliko desetina ljudi pa pevao koliko god da su oni hteli, pa probio termin! Ipak, pre Ace Lukasa nastupila je Lepa Brena, a njeno pojavljivanje bilo je uz veličanstveni vatromet. The post ACA LUKAS UŠAO U RAT SA BRENINIM FANOVIMA: Grdobo jedna, nikada ne napadam PRVI BEZ RAZLOGA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NEĆU DOĆI NA LUKASOV NASTUP, IDEM KUĆI! Ovako je Brena govorila pred Acin nastup, a onda je KRENUO RAT

Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2019

Nakon jučerašnjeg nastupa Lepe Brene i Aca Lukasa na Ušću u okviru Music Week festivala, ništa neće biti isto. Pevač se oglasio nakon koncerta i brutalno prozvao koleginicu. Lukas tu nije stao, pa se u jednom trenutku obračunao sa ljudima na društvenim mrežama i otkrio razlog napada na Brenu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.