A DRUŽIO SE SA DAVIDOM! Zadrugar tvrdi: Imao sam S*KS sa Aleksandrom Subotić! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A DRUŽIO SE SA DAVIDOM! Zadrugar tvrdi: Imao sam S*KS sa Aleksandrom Subotić! (VIDEO)

"Posle rijalitija, Dalila mi je svašta otkrila."

Gostujući sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita", Lazar Jeremić dobio je sinoć pitanje od jednog gledaoca o tome šta danas misli o Aleksandri Subotić. On je, podsetimo, tokom trajanja druge sezone "Zadruge" tvrdio da je imao seks sa Aleksandrom, što je ona čvrsto negirala.

- Ja protiv te devojke nemam lično ništa. Mnoge stvare sam uradio. Dalila me je sačekala posle "Zadruge" i rekla mi svašta nešto. Rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je: "Ja znam da si to radio zbog Davida". To je tačno, pozdravljam ovom prilikom Dalilu i Dejana. Protiv Aleksandre nemam ništa, mi smo sve videli 4 puta u životu. Pričala mi je o svom životu, kupila me je tim nekim stvarima. Bilo mi je na neki način žao što takva devojka nema nekog pored sebe. To se iskomplikovalo u rijalitiju. Ona mi je rekla da ću se slagati sa Davidom i to je tako bilo. Ja sam rekao da sam imao s*ks sa Aleksandrom, stojim iza toga. Meni je bilo neprijatno. Taj s*ks je bio, to tvrdim, bio je davno, ali to nema težinu jer nemam video sa njom da dokažem. Mnoge sam snimao, nju nisam. Ona meni ništa loše nije uradila do tad kad me nije izvređala. Ona je preterala i izmislila laži, ja sam joj odgovorio istom merom. Nisam se čuo ni sa njom ni sa Ljubom, mislim da me Ljuba gotivi, ali to joj je ćerka i to je boli. Ja sam Ljubu zvao majkom unutra - rekao je Lazar, a celo njegovo izlaganje poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAZAR JEREMIĆ RASKRINKAO DAVIDA DRAGOJEVIĆA I ANU KORAĆ! ZBOG OVOG IMA DA NASTANE HAOS!

Izvor: Scandal.rs, 19.Avg.2019

U emisiji “Narod pita”, sinoć je gost bio Lazar Jeremić. On se dodatako odnosa Ane Korać i Davida Dragojevića. – Meni je i ovo sad između Ane i Davida smešna priča, ja znam koliko su se voleli David i Aleksandra, ona ga je mnogo volela. Ali, David je isto i za Anom odlepio. Deluje da The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.