8 namirnica koje treba da izbegavate pre treninga

Izvor: Svet, 17.Maj.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8 namirnica koje treba da izbegavate pre treninga

Ukoliko ne želite da tokom treninga osetite grčeve u stomaku, mučninu ili gorušicu, sledeće namirnice nikako nemojte da konzumirate!
Foto: Guliver/Thinkstock 1. Nepoznata hrana
Nemojte da eksperimentišete sa hranom pre treninga i držite se svoje uobičajene rutine na koje se vaše telo naviklo. Hrana na koju niste navikli može da iziritira stomak i da izazove nuspojave poput gasova, mučnine, loše probave i gorušice.
Pročitajte i… Tajna ishrane supermodela: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Šta doručkuju najlepše žene sveta?
2. Velike porcije salata
Previše povrća bogatog vlaknima poput brokolija i karfiola loše utiče na proces varenja. Kao rezultat javlja se nadimanje stomaka, osećaj nelagode i gastrointestinalni problemi. Pre treninga uzimajte namirnice koje se lako vare poput voćnih salata uz dodatak jogurta.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

8 namirnica koje treba da izbegavate pre treninga

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2016

1. Nepoznata hrana..Nemojte da eksperimentišete sa hranom pre treninga i držite se svoje uobičajene rutine na koje se vaše telo naviklo. Hrana na koju niste navikli može da iziritira stomak i da izazove nuspojave poput gasova, mučnine, loše probave i gorušice...Pročitajte i… Tajna ishrane...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.