17-godišnja youtuberka otkrila da je gej

Izvor: Tracara.com, 23.Jan.2021, 23:32

17-godišnja youtuberka otkrila da je gej

Internet ovih dana gori, a sve zbog Jojo Siwe! Naime, korisnici društvenih mreža misle da se 17-godišnja Youtube zvezda „autovala“ i otkrila da je gej. Ona je isprva na TikToku objavila kratak video u kojem nepomično sedi na stolici slušajući pesmu Lejdi Gage “Born this way” koja je svojevremeno služila kao LGBT himna, zbog stihova koji otvoreno i nedvosmisleno govore o tome da je “u redu biti gej”. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dan kasnije, na Tviteru je objavila fotografiju u majici na kojoj piše “Najbolja gej rođaka ikada”, koju je, kako kaže, dobila od svog brata od tetke. Američki mediji navode da je sedmnaestogodišnja influenserka ovime potvrdila da je deo LGBTQ+ zajednice. My cousin got me a new shirt pic.twitter.com/DuHhgRto7b — JoJo Siwa! (@itsjojosiwa) January 22, 2021 — Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) January 23, 2021 The post 17-godišnja youtuberka otkrila da je gej appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jutjuberka (17) izjasnila se kao lezbejka

Izvor: B92, 24.Jan.2021, 12:34

Džodžo Siva, sedamnaestogodišnja pevačica, plesačica, glumacica i kreartorka sadržaja na Jutjubu, izjasnila se kao lezbejka, nakon što je na to aludirala poslednjih dana na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.