Stevan Anđelković i sa polomljenom rukom kod Kuste

Izvor: Poznati.info, 20.Sep.2013, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevan Anđelković i sa polomljenom rukom kod Kuste

Steva Anđelković i sa rukom u gipsu nije izostao sa gostovanja kod Kusturice na Mokroj Gori. Pevač povredio ruku na fudbalu

PROTEKLOG vikenda na Mokroj Gori, u organizaciji proslavljenog reditelja Emira Kusturice, održan je prvi festival klasične muzike pod imenom „Boljšoj“, posvećen ruskim kompozitorima. Pored Českog simfonijskog orkestra, publici na Mećavniku predstavili su se i glumci iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << predstave „Vreme Cigana“, predvođeni ubedljivim Stevom Anđelkovićem koji je na binu izašao sa rukom u gipsu. Steva je, naime, pre nekoliko dana polomio lakat leve ruke i to igrajući fudbal na humanitarnom meču, u Novom Pazaru.

Ipak, poziv čuvenog Profesora, kako čitava ekipa predstave zove Kusturicu, dodaje Steva, ne odbija se pa je i sa gipsom otišao u Drvengrad gde je uz pratnju simfonijskog orkestra iz Češke i „No smoking orkestra“ pevao teme iz pank opere „Vreme Cigana“. Strani mediji, ali i značajna imena svetske klasike, imali su samo reči hvale, kako za festival tako i za naše glumce a posebno za Stevu Anđelkovića čiju su interpretaciju nazvali „besprekornom“.

- Ovo je još jedno novo iskustvo – objašnjava Anđelković. – Pratio nas je jedan od najcenjinijih svetskih orkestara klasične muzike, pa je i nas zanimalo kako ćemo se uklopiti. Naravno, oni su profesionalci a i mi smo već mnogo puta izvodili taj program pa su, na kraju, svi bili zadovoljni, i mi, oni i, što je najvažnije, publika.

NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE

UPOREDO sa gostovanjima, Anđelković vredno radi i na novim pesmama. Aktuelni spot-singl „Nije rano da se pije“ se sve više sluša, a Steva uskoro najavljuje i nešto sasvim novo:

- Ne bih da zvučim kao neke „koleginice“ pa da se hvalim „neviđenim projektima“, ali zaista mi je u planu nešto potpuno drugačije od svega što se može čuti i videti na domaćoj muzičkoj sceni.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.