Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jul.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica objasnio zašto ceni Putina

Srpski reditelj Emir Kusturica u razgovoru za RT govorio je o tome zašto ceni Vladimira Putina
„Slažem se angažmanom Putina, koji posle jeljcinovskih vremena, u svom mekanom maniru, ponovo podiže Rusiju sa kolena na noge, kako bi se Rusi ponosili svojom istorijom i što je najvažnije kulturom", rekao je on.
Kusturici imponuje, kako je rekao, pristup ruskog predsednika čitavom nizu pitanja. Naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << se slaže sa Putinovim stavom povodom zabrane genetički modifikovanih prehrambenih proizvoda u zemlji i svetu,  u kome kako je naglasio zabrinjava to što prirodnu hrane sve više potiskuje veštačka. 
Srpskom reditelju se takođe dopada i doprinos koji Putin daje kulturi i to kako je brani. 
Kusturica je ranije rekao da su Srbi počeli da osećaju samopoštovanje odkada je Vladimir Putin postao predsednik Rusije.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.