Ekrem je dokaz da danas samo budale prolaze

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ekrem je dokaz da danas samo budale prolaze"

Kemal Monteno istakao je da je nezadovoljan činjenicom što je prostorima bivše Jugoslavije postao trend da se svi bave pevanjem. Istakao je da danas prolaze samo budale a da je dovoljan dokaz za to pojava Ekrema Jevrića.

- Koga god danas pitam šta radi, svi se bave pevanjem. Imam osećaj da svako dete danas može da peva i da postane zvezda preko noći. Nauče dva akorda, četiri reči i pevaju. To što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Ekrem Jevrić zvezda, dovoljno govori da samo budale danas prolaze. Dobre i kvalitetne umetnike danas niko ne sluša, jer prolaze divljaci, rekao je Kemal Monteno za "Dnevni Avaz".

Što se tiče zdravlja, rekao je da nije loše, ali da još čeka na transplantaciju bubrega.

- Uprkos tome, radim kako radim. Za nastup koji sam nedavno imao u Bihaću slobodno mogu reći da je to bila najbolje odrađena Nova godina u mojoj karijeri. Novi album koji sam snimio niko ne sluša, jer ljudi danas ne vole lepe pesme nego samo ove divljake koji sviraju, rekao je Monteno u telefonskom razgovoru iz Zagreba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.