Edin, Romana, Jelene, Ivan i Sloba u finalu!

Izvor: Večernje novosti, 30.Dec.2013, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edin, Romana, Jelene, Ivan i Sloba u finalu!

Edin Škorić, Jelena Jovanović, Ivan Marinković, Jelena Golubović, Slobodan Đurković, Romana Panić su finalisti rijalit šoua "Farma".U nedelju uveče imanje su napustili Ekrem Jevrić, Katarina Grujić i Marko Vukotić. Igvala Jevrić je iznenadila Ekrema i došla u studijo. Kada je ugledao prvo što je pitao je: "Kako si, brate?" Katarina je skočila sa stolice kada je ugledala Borisa. Marko se iznanadio kada je video svoju verenicu Slađanu.Zorica, Vesna, Mića, Čupa i Marijana su u studiju i komentarišu farmere.Pratite sa nama iz minuta u minut...
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 5: Ekrema Jevrića sačekala Igbala - Gde si brate, kako si?! (Foto+Video)

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2013

Ekrem Jevrić prvi je polufinalista koji je napustio imanje u Lisoviću, a na njegovo veliko iznenađenje, u studiju u Scaron;imanovcima dočekala ga je supruga Igbala, koju je Jutjub zvezda pozdravio na vrlo neuobičajen način.

Nastavak na Svet plus...

Farma 5: Edin i Jelena Jovanović - Romana je Zorica original! (Video)

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2013

Edin Scaron;korić i Jelena Jovanović su se silno razočarali u Romanu Panić, pa ne prestaju da negoduju zbog pevačice. Sve je više porede sa svojom neprijateljicom Zoricom Marković, pa ju je i Jelena u prepirci oslovila sa "mala Zorice ".

Nastavak na Svet plus...

"Farma": Finalno veče pete sezone

Izvor: Blic, 30.Dec.2013

Nakon četiri meseca, večerasće biti proglašen pobednik pete sezone rialitija "Farma". Ivan Marinković, Romana Panić, Edin Škorić, Jelena Golubović, Jelena Jovanović, Sloba Vasić i Ivan Marinković bore se za glavnu premiju...Najpoznatiji seoski rialiti večeras se završava a samo jedan od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.