Izvor: Capital.ba, 07.Feb.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvizdić: U februaru tranša od MMF-a

SARAJEVO, Predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić izjavio je danas u Sarajevu da će u februaru biti odobrena naredna tranša Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ za BiH. On je naveo da su u dopunskom pismu namjere MMF-u razrađeni rokovi za određene obaveze BiH. “Pismo namjere ostaje potpuno identično, osim što smo u skladu sa našim obavezama promijenili određene rokove i dio prethodnih mjera pretvorili u strukturne mjere”, precizirao je Zvizdić na konferenciji za novinare. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je objasnio da je u međuvremenu BiH ispunila dio mjera kako je to dogovoreno i definisano u dopunskom pismu namjere. “Jedna od tih mjera je set zakona o akcizama, a druga, koja je bila prethodna mjera, zakon o osiguranju depozita, postala je strukturna mjera”, rekao je Zvizdić i dodao da bi ovim bila završena legislativna reforma bankarskog sektora.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvizdić: U februaru tranša od MMF

Izvor: Blic, 07.Feb.2018

Predsedavajući Saveta ministara Denis Zvizdić izjavio je danas u Sarajevu da će u februaru biti odobrena naredna tranša Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ za BiH...On je naveo da su u dopunskom pismu namere MMF razrađeni rokovi za određene obaveze BiH...- Pismo namere ostaje potpuno identično,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.