Zvezdina legenda postala većinski vlasnik Duvana

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 20:48

Zvezdina legenda postala većinski vlasnik "Duvana"

Bivši fudbaler Vladimir Jugović povećao je svoj vlasnički udeo u ljubovijskom proizvođaču duvana, preduzeću Duvan, sa 24,99% na 91,31%.

Time je postao njegov većinski vlasnik, piše Ekapija.

Kako je saopštila Beogradska berza, Jugović je u periodu od 24. januara do 13. februara kupio 7.808 akcija Duvana po ceni od 1.500 dinara za jednu (ukupno 11,7 miliona dinara).

Kapital društva podeljen je na 11.773 akcije od po 12.000 dinara nominalne vrednosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U protekloj godini akcijama se nije trgovalo na berzi.

Podaci Centralnog registra hartija od vrednosti Srbije pokazujju da je preostali udeo od oko 9% Duvana u rukama brojnih domaćih privatnih lica, prenosi SeeNews. Jugović, jedan od Zvezdinih zvezda, tokom svoje karijere igrao je i za brojne vrhunske evropske timove kao što su Juventus, Inter i Atletiko Madrid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.